Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Chickpea Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions quartered100 g
-
honey20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
tinned chickpeas drained, rinsed (drained weight)245 g
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
270 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
706.6 kJ /
168.9 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Pea and Mint Soup
20 min
Steamed Pumpkin Puddings
1 godz. 15 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Everything Cookies
50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min