Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Chickpea Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions quartered100 g
-
honey20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
tinned chickpeas drained, rinsed (drained weight)245 g
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
270 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
706.6 kJ /
168.9 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt-free Vegetable Stock Paste
50 min
Beetroot salad
10 min
Bulgur Wheat
35 min
Pea and Mint Soup
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 min
Beetroot Houmous
15 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Sumac-spiced Houmous
5 min
Best Basic Houmous
5 min