Urządzenia i Akcesoria
Feta and Herb Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
Muffin Batter
-
self-raising flour275 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
large egg1
-
milk250 g
-
olive oil50 g
Feta Cream
-
cream cheese with herbs150 g
-
feta cheese crumbled60 g
-
milk50 g
-
sunflower seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
656.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
842.8 kJ /
201.4 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Sponge Cake
1 godz.
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Quick Bread
50 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Raspberry Tartlets
1 godz. 15 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
PB 'n' J Muffins
45 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 godz.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min