Urządzenia i Akcesoria
Feta and Herb Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
Muffin Batter
-
self-raising flour275 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
large egg1
-
milk250 g
-
olive oil50 g
Feta Cream
-
cream cheese with herbs150 g
-
feta cheese crumbled60 g
-
milk50 g
-
sunflower seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
656.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
842.8 kJ /
201.4 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-milk Cake
2 godz.
Endless Variations Bread
45 min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 godz. 45 min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Peanut Butter Cookies
45 min
Seeded Raspberry Oat Slices
1 godz. 15 min
Chocolate Stale Bread Muffins
1 godz. 15 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Cranberry and Clementine Cookie
25 min