![Feta and Herb Muffins Feta and Herb Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ae5637ddd73dbd18cfbbb17a81e0529/Derivates/b78420fb8b6c4080f303a6b3274bd11d6fa3c3a4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muffin Batter
- 275 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 250 g milk
- 50 g olive oil
Feta Cream
- 150 g cream cheese with herbs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 50 g milk
- 2 Tbsp sunflower seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 842.8 kJ / 201.4 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 656.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Quick Bread
50 Min
Cheesecake Brownies
1h 55 min
Biscoff Cheesecake
6h 20min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 Std.
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Mushroom Wellington
2h 20min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min