
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g czerwonej cebuli, przekrojonej pionowo na pół
- 260 g wody
- 260 g białego octu winnego
- 20 g cukru
- 10 g soli
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 461.6 kJ / 110.3 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1300.8 mg
Alternatywne przepisy
Ogórki w zalewie curry (TM6)
25min
Tarte buraczki do słoików (TM6)
2h 30min
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6)
169hod. 10min
Shakshuka z patelni
50min
Pasta kanapkowa z bobu
45min
Papryka po chorwacku (TM6)
35min
Risotto z boczniakami i szampanem
35min
Bulion z resztek warzyw
50min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6)
3h 30 min
Pikle z krojonych ogórków (TM6)
48 godz. 20 min
Łatwe i szybkie kiszone warzywa
49óra 20p
Jajka w koszulce na Varomie
30 min