Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
TM6 TM5

Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 - 5 English cucumbers, ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)
  • 200 - 250 g Greek yoghurt
    lub 200 - 250 g sour cream
  • 1 bunch fresh dill fronds
    lub 2 tbsp dried dill
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp black pepper, ground, to taste
  • 1 tbsp apple cider vinegar (opcjonalnie)
  • ½ tsp sugar, to taste (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
451 kJ / 108 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.2 g
Sód
421 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy