Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Steamed Egg Cups
20 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Mocha eggnog easter bake
1 godz. 30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min