Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1268.9 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
44.5 kJ /
10.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Peeled Garlic
5 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Demo Recipe - Isaac
1 godz.
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Blackened Fish Burger
Brak ocen
Dubai pistachio macarons
2 godz.