Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1268.9 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
44.5 kJ /
10.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Keine Bewertungen
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Salted Herbs
15 Min