![Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6) Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c40632400ed9c02c6201206c8821fc69/Derivates/7a3f8165127ce4d7ff5f3b764c927568a27be243.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 855.4 mg
Alternatywne przepisy
Garlic and herb butter
10min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Homemade BBQ Sauce
50 dk
Celery salt
20 min
Barbecue sauce
1h 40 min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Avocado dressing
10min
Traditional cocktail sauce
5 min
Milk jellies with poached stone fruit
5sa
Eggcellent Caeser Dressing
10min
Sage and black garlic butter
10min
Tomato paste
2h 20min