Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 400 - 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g balsamic vinegar
- ⅛ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1405.8 kJ / 334.7 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 11.9 g
- Sód
- 332.3 mg
Alternatywne przepisy
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Browned onions (200 g)
20min
Mirepoix
15 min
Barbecue onions (500 g)
45min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min