
Urządzenia i Akcesoria
Caramelised onions (400-500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
400 g
Składniki
-
oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)400 - 500 g
-
balsamic vinegar20 g
-
salt⅛ tsp
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
374.4 kcal /
1566.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
45.3 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
313.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Homemade Custard
15 min
Hollandaise
15 min