Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
TM31 TM5

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

4.6 (9 ocen)

Składniki

Panna cotta

  • oil, to grease
  • 410 g pouring (whipping) cream
  • 160 g full cream milk
  • 50 g sugar
  • ¼ tsp mastic gum (see Tips)
  • 350 g chilled water
  • 3 titanium strength gelatine leaves

Rhubarb topping

  • 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
  • 70 g caster sugar
  • 70 g honey
  • 70 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1652 kJ / 393 kcal
Białko
4.549 g
Węglowodany
34.015 g
Tłuszcz
27.014 g
Błonnik
1.971 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy