Mushroom and Wild Rice Soup
TM6 TM5

Mushroom and Wild Rice Soup

4.3 (16 ocen)

Składniki

  • 1 ½ oz wild rice
  • warm water, to soak
  • 2 ½ oz yellow onion, in pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz vegetable oil
  • 3 ½ oz cremini mushrooms, sliced
  • 7 oz vegetable stock
  • 5 oz coconut milk
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 dried bay leaf (opcjonalnie)
  • ½ tsp all-purpose flour
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • chopped fresh parsley, to garnish (opcjonalnie)
  • 1 lime, cut into wedges (opcjonalnie)
  • crusty bread, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2102.6 kJ / 502.5 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
29.1 g
Tłuszcz
34.2 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Błonnik
2.9 g
Sód
641.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy