Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Wild Rice Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
wild rice1 ½ oz
-
warm water to soak
-
yellow onion in pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
cremini mushrooms sliced3 ½ oz
-
vegetable stock7 oz
-
coconut milk5 oz
-
dried oregano½ tsp
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
all-purpose flour½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to garnish
-
lime (opcjonalnie) cut into wedges1
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.9 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
2102.6 kJ /
502.5 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Potato Pancakes
45 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Basic Soup Purée
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min