Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237 mg
Białko
8 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Basic Soup Purée
45 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min