Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Veal Fricassee
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pearl onions frozen6 oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
ground white pepper to taste⅛ tsp
-
all-purpose flour2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
veal stock16 oz
-
veal cutlets cut into strips (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
527 mg
Białko
25 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chutney Chicken
30 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 godz.
Baked Brie Pie
50 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min