Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces to fit in feeder1200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
whipping cream, to tastedouble cream400 - 500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.4 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1514.1 kJ /
361.9 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Furikake Seasoning
1 godz. 5 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Icing sugar
5 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min