Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
2363.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
7056 kJ /
1680 kcal
Tłuszcz
132 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
135.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Chocolate ganache
20 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon curd
20 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Espresso caramel sauce
45 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Golden syrup
55 min
Pavlova
6 godz.