Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed chicken strips
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Mushroom risotto
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min