![Poached eggs with blade cover Poached eggs with blade cover](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ade348016ea481dfdc153444bc882758/Derivates/b72eeae6cad1b55146a382826f5dc1a4835fc582.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 eggs (see Tips)
- 1700 g water
- 50 g vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 312.4 kJ / 74.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 112.8 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs using blade cover
30min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h