Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned beef mince
20 min
Bacon with chicken strips
15 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Hollandaise
15 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Mashed potatoes for two
30 min