Urządzenia i Akcesoria
Traditional crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
6 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime and coconut mini bundts
40 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Salted caramel sauce
40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Pavlova
6 godz.