Urządzenia i Akcesoria
Traditional crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
6 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Golden baklava
25 godz. 25 min
Béchamel Sauce
Brak ocen
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min