Urządzenia i Akcesoria
Traditional crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
6 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Gratin dauphinois
50 min
Caesar salad dressing
10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Salted caramel sauce
40 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Meringues
5 godz.
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Choux pastry
1 godz.