Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 400 - 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g balsamic vinegar
- ⅛ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1405.8 kJ / 334.7 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 11.9 g
- Sód
- 332.3 mg
Alternatywne przepisy
Custard (TM6)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min