Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Marinade
-
Knoblauchzehen3
-
Paprika de la Vera1 TL
-
schwarze Pfefferkörner5
-
Salz1 TL
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Sherryessig100 g
-
Wasser50 g
Lammkoteletts und Fertigstellung
-
Lammkoteletts800 g
-
Mehl100 g
-
Olivenöl70 g
-
Mais, aus der Dose abgetropft200 g
-
Feta150 g
-
Sahne100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 - 4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
473.3 mg
Białko
22 g
Kalorie
3091 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ab ins Körbchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hähnchen in Estragonsauce
50 min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35 min
Irischer Lammeintopf
3 godz. 30 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kalbfleisch-Stifado
5 godz. 35 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 godz. 30 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4 godz. 30 min