
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Orange, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst1
-
Zitrone, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
grobes Salz10 g
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Petersilie abgezupft1 Stängel
-
Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)2
-
Olivenöl40 g
-
Wasser1400 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
417 kcal /
1744 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® TM6
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy