Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lammfilets mit Lavendel
13h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5sa
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Pochierte Eier
30min