Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten

Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Orange, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
    1
  • Zitrone, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • grobes Salz
    10 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Petersilie abgezupft
    1 Stängel
  • Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Wasser
    1400 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 417 kcal / 1744 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...