Urządzenia i Akcesoria
Kogel-mogel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
4 żółtka
-
25 g cukru
-
1 łyżeczka cukru wanilinowego½ łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
13.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
582.3 kJ /
139.2 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RETRO
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Millefeuille z karmelem i orzechami
13 Std. 10 Min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 Std. 40 Min
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 Min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 Min
Kokosowa bita śmietana
5 Min
Orzechy laskowe w karmelu
1 Std. 30 Min
Portugalski crème brûlée
25 Min
Gęsty budyń – 600 g
15 Min
Karmelowy budyń
1 Std.
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 Min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25 Min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 Std. 10 Min