
Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-ziołowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 porcji
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
5 łodyżek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 łodyżek szczypiorku, świeżego pokrojonego na 3 cm kawałki
-
1 gałązka rozmarynu, świeżego tylko liście
-
2 gałązki tymianku, świeżego tylko liście
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120.7 kcal /
504.9 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
0.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
157.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI IV
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM5)
45 min
Pikle z krojonej cebuli (TM6)
48 godz. 45 min
Sałatka ziemniaczana z ziołowym sosem winegret (TM6)
45 min
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6)
15 min
Verrines z rzodkiewki i koziego sera
3 godz. 20 min
Masło ziołowe
15 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Sos do potraw z grilla
15 min
Grillowane warzywa z serem feta
35 min