Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-ziołowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 porcji
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
5 łodyżek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 łodyżek szczypiorku, świeżego pokrojonego na 3 cm kawałki
-
1 gałązka rozmarynu, świeżego tylko liście
-
2 gałązki tymianku, świeżego tylko liście
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
157.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
504.9 kJ /
120.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SMAKI WAKACJI IV
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos do potraw z grilla
15 min
Sos jogurtowo-miętowy
5 min
Lemoniada cytrusowo-miętowa
5 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe
15 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min