Crème dessert aux speculoos
TM6 TM5 TM31

Crème dessert aux speculoos

4.6 (84 oceny)

Składniki

  • 90 g de biscuits speculoos, dont 40 g émiettés
  • 200 g de crème liquide entière
  • 250 g de lait
  • 25 g de sucre en poudre
  • 10 g de fécule de maïs
  • 2 œufs
  • 120 g de pâte de speculoos (voir "Conseil(s)")

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1293 kJ / 309 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy