Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner aux speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
250 g de biscuits speculoos type Lotus®
-
50 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
-
100 g de lait
-
150 g de lait concentré sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
101.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
448.3 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Café Dalgona au lait concentré sucré
10 min
Pâte de pistaches
20 min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min
Glace à la violette
12 godz.
Crème glacée caramel et cacahuète
3 godz. 20 min
Brioche à la mie filante
3 godz. 30 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème dessert au chocolat
25 min