Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner aux speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
250 g de biscuits speculoos type Lotus®
-
50 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
-
100 g de lait
-
150 g de lait concentré sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
101.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
448.3 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Café Dalgona au lait concentré sucré
10min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Pâte de pistaches
20min
Cookies au chocolat et pistache
45min
Pâte de speculoos
10min
Amandes grillées au miel et à la cannelle
20min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Crème dessert au chocolat
25min
Cookies-brownies
20min
Flan pâtissier sans pâte
50min
Cookies américains
50min