Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lait de coco
- 400 g de lait écrémé
- 150 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 80 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 263.4 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 46.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chouchous
55min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Crème banane-tapioca
45 min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 godz.
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 godz. 15 min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2 godz. 30 min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 godz. 30 min
Crème au lait de coco
15min
Jambalaya de poulet
40min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 godz. 20 min
Glace express mangue et lait de coco
10min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min