Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gros œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 125 g de farine
- 50 g d'huile
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- beurre, pour la plaque
- 100 g de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes, légèrement fondue
- sucre glace, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1636 kJ / 390 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Chouquettes du goûter
35 Min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 Min
Donuts marbré
30 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Brownies Kinder Bueno
35 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min