Urządzenia i Akcesoria
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Plum dressing
-
fresh passionfruit pulp deseeded2
-
plum sauce (see Tips)60 g
-
lime juice40 g
-
honey30 g
Garnish
-
pine nuts15 g
-
roasted unsalted peanuts20 g
-
sesame seeds15 g
Salad
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)200 g
-
carrots peeled and trimmed200 g
-
Lebanese cucumber200 g
-
papaya peeled and deseeded100 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube60 g
-
green mango peeled and pit removed100 g
-
sashimi grade salmon (see Tips)100 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Toppings
-
peanut oil1 tbsp
-
wonton wrappers fried and broken into pieces60 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
165.3 mg
Białko
7 g
Kalorie
938.2 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Fish Stock
Brak ocen
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min