Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 165.3 mg
Alternatywne przepisy
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Lime and ginger dressing
30 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Basic nut butter
30 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min