Urządzenia i Akcesoria
Crispy Roast Pork Belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2627 mg
Białko
2 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Ginger Pork
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min