Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
25 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube200 g
-
carrots peeled150 g
-
plain flour130 g
-
white rice flour50 g
-
ground coriander½ tbsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
water300 g
-
cooking oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
107 mg
Białko
1 g
Kalorie
202 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Mushroom Stock Paste
1 godz. 35 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Agedashi tofu
30 min
Miso Soup
40 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min