Urządzenia i Akcesoria
Griechischer One-Pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert160 g
-
Knoblauchzehen2
-
Oregano Blätter abgezupft½ Bund
-
Olivenöl20 g
-
gehackte Tomaten (800 g)1 Dose
-
Wasser300 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Teigwaren (Risoni)350 g
-
Feta zerbröckelt200 g
-
Oliven grüne und schwarze, entsteint, in Ringen80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2402 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Gemüse-Couscous-Strudel mit Joghurtsauce
50 min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 min
Ofen-Gnocchi („Flache Backform Ben“)
35 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Schnelle Pasta al forno
55 min
Ofenpasta in Gemüsesauce
30 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Süsskartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min