法式低溫油封鴨

法式低溫油封鴨

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨鴨腿 (約250克)
    1 隻
  • 粗海鹽
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 新鮮百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    20 克
  • 鴨油
    30 克
    30 克 油
  • 1500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 53 g
Kalorie 2334 kJ / 558 kcal
Tłuszcz 36.1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...