Urządzenia i Akcesoria
Salt-free arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
1502.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Keine Bewertungen
Chunky Guacamole
10 Min
Kale mash
30 Min
Lemon Curd and Nectarine Tart
3 Std. 40 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Beauty booster smoothie
5 Min