Urządzenia i Akcesoria
Salt-free arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
1502.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan burgers
45 min
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Vegan Ginger Biscuits
40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min