Urządzenia i Akcesoria
Sausage and pea risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
23.2 g
Kalorie
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Risotto bolognese
45 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min