Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces
Składniki
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
258.7 mg
Białko
7 g
Kalorie
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Healthy Pancake Muffins
1 godz. 25 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Root Vegetable Oaty Squares
1 godz. 10 min
Chocolate Puffed Rice Cakes
2 godz. 35 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Biltong Scones
45 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min