Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pastry Tartlets
1 godz. 45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Custard
15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Hollandaise
15 min