Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada
- 150 g de manzana verde, sin pelar, cortadas en cuartos y sin corazón (ver consejo)
- 150 g de rama de apio
- 150 g de bulbo de hinojo, cortado en trozos (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Vestirse
- 20 g eneldo fresco (ver consejo)
- 80 g aceite vegetal
- 15 g mostaza Dijon
- 50 g yogur natural
- 15 g vinagre de vino tinto
- 1 cditas sal
- pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Cazuela dulce de camote, nuez y malvaviscos al horno (Pelar)
1 Std. 20 Min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 godz.
Greibes
1 godz.
Borrsht frío
2h 35min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Tinga de pollo TM6
30 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min