Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de zanahoria,limpias y peladas
- 25 g de echalote, cortado por la mitad
- 5 g perejil fresco
- 40 g aceite de girasol
- 25 g vinagre
- 20 g jugo de limón amarillo
- 10 g mostaza
- 3 pizca sal
- 3 pizca pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 243.2 mg
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min.
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min.
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min.
Espuma para capuchino
10 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Bisteces para dos TM6
35 Min
Café molido (100 g)
5 min
Limonada
10 min
Papas al gratín
1u. 10min
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30 Min
Limonada de pepino
5 min
Ensalada de Col
10 min