Estofado holandés en Cocción lenta TM6

Estofado holandés en Cocción lenta TM6

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de aceite vegetal
  • 250 g de carne de res para estofados en cubos (4 cm)
  • 50 g de cebolla blanca en trozos
  • 250 g de carne de res para estofados
  • 50 g de cebolla blanca
  • 150 g de zanahoria pelada, en cubos (2 cm)
  • 90 de apio en rebanadas (1 cm)
  • 30 g de harina de trigo
  • 200 g de vino tinto
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida
  • 5 g de hojas de tomillo fresco
  • 2 hojas de laurel frescas
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 450 g de agua
  • 30 g de puré de jitomate
  • 20 g de vinagre de vino blanco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1799.6 mg
Białko 22.2 g
Kalorie 2150 kJ / 513.9 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 16.9 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 46.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...