Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 1799.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Arroz con lentejas
50min
Tortilla española baja en grasa
45 min
Salsa boloñesa
35min
Arroz al curry con pescado ahumado
30min
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50min
Salsa blanca italiana
20min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Salsa pomodoro
40min