Urządzenia i Akcesoria
醬燒雞塊
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
-
新鮮香菇 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 切片50 克
-
新鮮紅辣椒 切片(約1公分)3 根
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
番茄醬50 克
-
糖1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.55 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
8.35 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan