蒜香茄子
TM5 TM6

蒜香茄子

3.1 (11 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 15 克 蔥 ,蔥白切段,蔥綠切蔥花
  • 30 克 豬絞肉
  • 200 克 茄子 ,切斜片(約2公分)
  • 15 克 醬油膏
  • 10 克 水
  • 5 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
333.4 kJ / 79.8 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
4.9 g
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy