蒜香茄子

蒜香茄子

3.1 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 20 克
  • 蔥白切段,蔥綠切蔥花
    15 克
  • 豬絞肉
    30 克
  • 茄子 切斜片(約2公分)
    200 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 10 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.2 g
Kalorie 333.4 kJ / 79.8 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...