經典小炒

經典小炒

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    10 克
  • 10 克
  • 五花肉 切絲(約1公分)
    150 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    120 克
  • 豆干 切片(約0.5公分)
    90 克
  • 蒜苗 切斜片(約1.5公分)
    30 克
  • 醬油膏
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.5 g
Kalorie 1025.2 kJ / 245.2 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...