雞茸玉米香菇粥

雞茸玉米香菇粥

4.4 19 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 切塊(約1公分)
    150 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 玉米粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 新鮮香菇 切塊(約1公分)
    100 克
  • 雞高湯
    1200 克
    1200 克 水
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    250 克
  • 玉米粒
    50 克
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 芹菜 取莖、切末
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.7 g
Kalorie 1249 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 2.141 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...