Urządzenia i Akcesoria
家常玉米濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊150 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
油10 克
-
水900 克
-
馬鈴薯 切塊200 克
-
玉米粒300 克
-
無鹽烤腰果50 克
-
杏鮑菇 切片150 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.3 g
Kalorie
1230 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan