Urządzenia i Akcesoria
皮蛋海陸粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
高湯1600 克
-
蝦米10 克
-
米150 克
-
鹽 (opcjonalnie)1 茶匙
-
皮蛋 切碎(約1公分)3 顆
-
玉米粒40 克
-
蝦仁 切丁(約1公分)80 克
-
豬肉絲80 克
-
蛋 打散1 顆
-
油條 剝碎30 克
-
蔥 切蔥花25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
紅鯛魚片 切塊60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
38.2 g
Kalorie
2018.3 kJ /
482.8 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
61 g