Salsa ai mirtilli rossi

Salsa ai mirtilli rossi

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g

Składniki

  • 1 arancia, preferibilmente biologica
  • 120 g di zucchero di canna
  • 300 g di mirtilli rossi freschi
  • acqua q.b. sino a raggiungere 220 g di liquido
  • 50 g di vino Porto

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 655 kcal / 2742 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 158.2 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 7.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...