Urządzenia i Akcesoria
孜然杏鲍菇炒牛肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片250 克
-
牛肉 切片或选择肥牛片250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
白芝麻1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
403.3 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
754.3 kJ /
180.3 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny