京酱肉丝

京酱肉丝

4.3 38 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    300 克
  • 生抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 老抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 料酒
    10 克
  • 淀粉 (约1茶匙)
    5 克
  • 京葱 只取葱白
    200 克
  • 40 克
  • 甜面酱
    50 克
  • 15 克
  • 40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 591.5 mg
Białko 21.8 g
Kalorie 1428.3 kJ / 341.7 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...