Urządzenia i Akcesoria
京酱肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝300 克
-
生抽 (约1茶匙)5 克
-
老抽 (约1茶匙)5 克
-
料酒10 克
-
淀粉 (约1茶匙)5 克
-
京葱 只取葱白200 克
-
油40 克
-
甜面酱50 克
-
糖15 克
-
水40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
591.5 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1428.3 kJ /
341.7 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny