Urządzenia i Akcesoria
酸菜炒肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
带皮五花肉 切片200 克
-
葱 切段2 支
-
姜 切片20 克
-
蒜头 切片20 克
-
干辣椒 切段2 支
-
油20 克
-
四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)200 克
-
糖5 克
-
生抽5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
754.2 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
2063 kJ /
493.5 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny