酸菜炒肉

酸菜炒肉

4.8 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 带皮五花肉 切片
    200 克
  • 切段
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 蒜头 切片
    20 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 20 克
  • 四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    200 克
  • 5 克
  • 生抽
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 754.2 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 2063 kJ / 493.5 kcal
Tłuszcz 41.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...