猪肉白菜炖粉条

猪肉白菜炖粉条

4.6 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 38 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 大葱 切片
    50 克
  • 切片
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 五花肉 切片
    200 克
  • 大白菜 切成条
    200 克
  • 红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约200克)
    100 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 料酒
    20 克
  • 350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 468 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 1544.4 kJ / 369.1 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...