Urządzenia i Akcesoria
猪肉白菜炖粉条
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 38 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
大葱 切片50 克
-
姜 切片5 克
-
八角1 颗
-
五花肉 切片200 克
-
大白菜 切成条200 克
-
红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约200克)100 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白砂糖5 克
-
料酒20 克
-
水350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
468 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1544.4 kJ /
369.1 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny