白菜豆腐汤

白菜豆腐汤

3.2 42 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
    100 克
  • 15 克
  • 大白菜 切块
    300 克
  • 1300 克
  • 老豆腐 切片
    250 克
  • 2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切细末
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.9 g
Kalorie 894 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...