Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min