Ratatouille Galette (TM5)
TM6 TM5

Ratatouille Galette (TM5)

4.8 (4 oceny)

Składniki

Pastry

  • 150 g unsalted butter, diced, cold
  • 300 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 350 g courgettes, unpeeled, ends removed (see tip)
  • 350 g plum tomatoes (see tip)
  • 190 g sun-dried tomatoes in oil, drained (approx. 1 x 280 g jar)
  • 30 g water
  • 10 g fresh chives, finely sliced
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 - 3 pinches sea salt flakes
  • 1 pinch ground black pepper
  • 60 g Parmesan cheese, grated
  • milk, for glazing
  • 10 fresh basil leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1581.2 kJ / 377.9 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
5 g
Sód
507.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy