Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di formaggio di capra fresco morbido
- 2 pere Williams, sbucciate e a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1544.4 kJ / 369.1 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 472.4 mg
Alternatywne przepisy
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 godz. 15 min
Tortine in vasetto
1 Std.
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Sformatini patate e porri
55min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1 Std. 10 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.